Het gemak van
kunstgras

Kunstgras is ontzettend populair en wij begrijpen wel waarom. Wij leggen uw kunstgras snel en betaalbaar.

kunstgras

Kunstgras is een goed en onderhoudsvrij alternatief voor echt gras. Het voordeel van kunstgras is dat het heel snel is gelegd.
Goed kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden en geeft uw tuin een frisse uitstraling. Wij leggen niet alleen kunstgras in de regio Venlo maar in heel Limburg.

Kunstgras laten leggen

Kunstgras laten leggen biedt veel verschillende voordelen. Wanneer je ervoor zorgt dat kunstgras goed is gelegd dan is het onderhoudsarm en heb je er jaren plezier van. Het laten leggen van kunstgras is afhankelijk van de oppervlakte een klus die snel is geklaard. Wij zorgen voor de afvoer van de oude grond, het ophogen van de ondergrond en het leggen van het kunstgras.

Kunstgras is een goedkoop alternatief

Kunstgras is duurder per vierkante meter maar dat is omdat het zo lang mee gaat. Daarbij heeft kunstgras geen dure grasmaaier nodig en bent u met kunstgras niet dagelijks bezig met het onderhouden van uw grasmat. Modern kunstgras ziet er bovendien levensecht uit en is haast niet meer van echt gras te onderscheiden. 

Kunstgras informatie

Heb je vragen? Laat het ons dan weten. Wij hebben veel ervaring met het leggen van kunstgras en leggen je precies uit hoe wij het leggen en waar je het kunt kopen. 

Afgeronde projecten

Bonke bestratingen & Grondwerken BV