Professionele
bestratingen

Sierbestrating, projectbestrating, alle soorten bestratingen voor kleine of grote projecten. Bonke Bestratingen uit Venlo zorgt ervoor dat uw  bestratingsprojecten vakkundig, en efficiënt worden uitgevoerd. 

bestratingen

Bestratingen voor zowel particuliere als zakelijke projecten. Wij voeren elk bestratingsproject professioneel en zorgvuldig uit.
Onze ervaring met bestratingen zorgt ervoor dat we al onze projecten, groot of klein, snel en vakkundig kunnen opleveren. 

Bestrating voor de tuin

Bonke Bestratingen en Grondwerken uit Venlo gaat aan de slag met bestrating voor uw achtertuin of voortuin. Wij bespreken samen met u uw wensen, geven deskundig advies en laten u weten wat de kosten zijn. Wanneer wij het eens zijn over het type bestrating, het tuinontwerp, de materialen en de prijs zorgen wij voor een zorgvuldige uitvoering.

Onze ervaren werknemers werken dagelijks aan kleine en grote bestratingsprojecten en hebben ook ruime ervaring met bestratingen in kleine en grote tuinen. Een tuin knapt op van nieuwe, goed gelegde bestrating en is zo klaar voor een flink aantal jaren tuinplezier.

Bestrating voor uw oprit

Een oprit heeft door de jaren flink wat te verduren. Vooral wanneer er auto’s op en af rijden. Het kan voorkomen dat een oprit na verloop van tijd verzakt. Wij hebben ervaring met herstelwerkzaamheden aan opritten en parkeerplaatsen. Onze ervaren bestraters zorgen ervoor dat uw oprit er weer als nieuw uitziet. 

Projectbestrating in Limburg e.o.

Bonke Bestratingen en Grondwerken verzorgt van grondwerk tot oplevering de bestrating van grote en kleine projecten. Uw wensen zijn hierbij onze leidraad, wij geven op basis van ervaring advies en zorgen voor een snelle en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden. Wij werken door heel Limburg en komen graag bij u langs.

Bestrating projecten

Bonke bestratingen & Grondwerken BV